De beste oplossing tegen fel zonlicht!

Zonwerende raamfolie is een van de meest gewilde producten op de markt. De voordelen van zonwerende folie zijn ideaal voor vele soorten gebouwen: van commerciële kantoorgebouwen, winkelpuien en scholen, tot particuliere woningen. Onze specialisten staan klaar voor vakkundige montage!

Waarom kies je voor een zonwerende raamfolie?

Geen huis is compleet zonder ramen. Ramen vergemakkelijken de binnenkomst van daglicht en vergroten het ruimtelijk gevoel in de woning. Diezelfde ramen trekken ook warmte aan bij warm weer. De oplossing: een zonwerende raamfolie. Deze folie tegen zon is ontwikkeld om de zonwarmte buiten te houden. Met sterke reflecterende eigenschappen zorgt deze folie dat de zonne-energie reflecteert voordat deze door het glas uw woning of kantoor binnendringt. Een warmtewerende folie heeft om verschillende redenen de voorkeur boven gordijnen of jaloezieën. Zo is de folie effectiever bij het afstoten van warmte, zonder dat het ten koste gaat van het uitzicht of binnenkomende zonlicht!

Verschillende types zonwerende raamfolies

De zonwerende raamfolies van Premium signing zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo hebben we volledig transparante-, maar ook spiegelende glasfolies. De spiegelende folies zorgen voor een privacy-effect overdag. Met de zonwerende raamfolies van Premium signing laat u het licht binnen, houdt u de zonwarmte en schitteringen buiten, terwijl het zicht door de ramen kraakhelder blijft. Deze folies worden ook wel warmtewerende folies genoemd. Dat is natuurlijk ook logisch: hoe minder zon er in de woning is, hoe minder warm het wordt. Bent u op zoek naar een alles-in-1-glasfolie? Kijk dan eens naar ons assortiment eco-glasfolies. De eco-glasfolies werken twee kanten op: ze reflecteren zomers de warmte terug naar buiten en s’ winters de kamerwarmte terug naar binnen.

Technische gegevens
RS20, RS35 en RS50

RS20

Totale afgestoten zonne-energie - 75 t/m 79%

Verhouding zonlicht:
Reflectie van zonne-energie - 55%
Absorptie van zonne-energie - 33%
Transmissie van zonne-energie - 12%

Totale afgestoten zonne-energie - 60 t/m 66%

Verhouding zonlicht:
Reflectie van zonne-energie - 22%
Absorptie van zonne-energie - 49%
Transmissie van zonne-energie - 60%

Totale afgestoten zonne-energie - 54 t/m 58%

Verhouding zonlicht:
Reflectie van zonne-energie - 31%
Absorptie van zonne-energie - 29%
Transmissie van zonne-energie - 40%

De voordelen

Montage door de experts van Premium signing

Ook voor montage van uw zonwerende raamfolie bent u bij Premium signing  aan het juiste adres. Het plakken van een zonwerende raamfolie blijkt vaak lastiger dan het lijkt. Er zitten metaaldeeltjes in de folies verwerkt, waardoor ze enorm kreukgevoelig zijn. Als er eenmaal een kreuk in zit, krijg je hem er nooit meer uit. Met montage van Premium signing bent u gegarandeerd van perfecte montage. Onze specialisten werken met de beste gereedschappen en materialen, dit is cruciaal om de zonwerende folie perfect op uw raam te krijgen.

Garantie bij montage – bij montage geniet u van 5-10 jaar garantie op de zonwerende raamfolie, afhankelijk van het type raamfolie en plaatsingswijze.

Inplannen Montage – houdt rekening met gemiddeld 5-10 werkdagen voor het inplannen voor een afspraak van de montage.

Vraag vrijblijvend een offerte aan – graag ontvangen wij de afmetingen en foto’s van de huidige situatie om van een passende offerte te kunnen zien. Lever deze gegevens aan bij het aanvragen van een offerte.