Personenauto laten beletteren

Heb jij een, of meerdere, personenauto(‘s) op de zaak? Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf door te investeren in opvallende reclame op jouw personenauto(‘s). Op deze manier zorg je dat je onderweg, op bezoek bij klanten opvalt bij potentiële klanten. Je maakt reclame zonder dat je er veel voor hoeft te doen!

Wij hebben verschillende merken en type personenauto’s voorzien van prachtige beletteringen, denk hierbij aan de: Tesla Model 3 en Model S – Volkswagen Golf, Polo en Up! – Kia Niro en Ceed, Mercedes A-, B- en C-klasse, Audi A1, A3 en A5 – Opel Insignia, Astra en Corsa, Ford Focus en Fiesta, Peugeot 3008 en 208.

Mogelijkheden personenauto beletteren

Met Premium Signing voorzie jij jouw personenauto van op maat gemaakte reclame-uitingen. Naast autobelettering, kun je ook kiezen voor een ‘wrap’ en jouw personenauto in zijn geheel laten beplakken of alleen voor een deel. Voor de belettering en wrap zijn allerlei soorten afbeeldingen mogelijk en alles wordt op maat geprint en gesneden. Doordat we vele jaren ervaring hebben in het vak van autobelettering en alleen de beste materialen gebruiken, leveren we gegarandeerd kwaliteit.

Tarieven autobelettering personenauto

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Tarieven autobelettering personenauto

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Mogelijkheden personenauto beletteren

Met Premium Signing voorzie jij jouw personenauto van op maat gemaakte reclame-uitingen. Naast autobelettering, kun je ook kiezen voor een ‘wrap’ en jouw auto in zijn geheel laten beplakken of alleen voor een deel. Voor de belettering en wrap zijn allerlei soorten afbeeldingen mogelijk en alles wordt op maat geprint en gesneden. Doordat we vele jaren ervaring hebben in het vak van autobelettering en alleen de beste materialen gebruiken, leveren we gegarandeerd kwaliteit.

Logo belettering

Je kunt ervoor kiezen om alleen het logo van jouw onderneming op jouw personenauto zichtbaar te maken. Jouw logo is het symbool dat klanten gebruiken om jouw merk te herkennen. Door deze op jouw auto te zetten, breng je jouw beeldmerk onder de aandacht bij potentiële klanten en gaan ze je niet alleen herkennen, maar ook erkennen als een geschikt bedrijf.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Car wrap

Wil je het groter aanpakken? Wil je met jouw personenauto de aandacht trekken of deze er compleet anders uit laten zien? Kies dan voor een ‘full wrap’ om jouw auto in zijn geheel te bekleden met een wrapfolie (car wrapping). Je auto ziet er dan niet alleen anders uit, maar de laklaag van jouw auto wordt dan ook beschermd door de geplakte wrap.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Reflectieve belettering

Ga je graag nog een stap verder? Wat dacht je van een reflecterende sticker voor jouw personenauto, zodat deze ook opvalt in het donker? Ga dan voor de reflecterende belettering. Dit is een hoogwaardig reflecterend vinyl sticker dat licht reflecteert en daarnaast net als de andere folies waterbestendig is. Zo val je dag en nacht op tijdens alle weersomstandigheden.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Deze personenauto’s gingen je voor.