De meest ecologische glasfolie voor uw woning of kantoor!

Bent u op zoek naar een manier om uw huis op temperatuur te houden, of de energiekosten te verlagen? Wij hebben de oplossing: de ecologische raamfolie! Deze isolerende raamfolies zijn dé manier om uw woning of kantoorpand te isoleren, zonder de bestaande ramen te hoeven vervangen. Onze specialisten staan klaar voor snelle en vakkundige montage!

Hoe werkt ecologische raamfolie precies?

Een ecologische glasfolie wordt ook wel isolerende glasfolie genoemd en heeft sterk reflecterende eigenschappen. Dat werkt op het gebied van isolatie twee kanten op: het reflecteert zomers de zonwarmte terug naar buiten en s’ winters de kamerwarmte terug naar binnen. Isolerende raamfolies zijn een van de snelste, meest effectieve en betaalbare manieren om uw woning of bedrijfspand te isoleren. En het mooiste is: door het verlagen van de energiekosten is het een investering die zichzelf terugverdient!

Is het in de zomer te warm in huis? Het koel houden van een huis of bedrijfspand is een veelvoorkomend probleem in de zomer, en voornamelijk bij appartementen of minder goed geïsoleerde panden. Ook hier zijn de ramen vaak de boosdoener. Slecht geïsoleerde ramen trekken zonwarmte maximaal aan. De beste tip om uw huis koel te houden: het plaatsen van een ecologische glasfolie. Met deze extra isolatielaag houdt u de warmte buiten en uw huis van binnen koel. Zo hoeft de airco of ander koelapparatuur niet de gehele dag op volle toeren te draaien. Dit scheelt enorm in verkoelingkosten!

Technische gegevens
Eco 20, Eco 35

Eco 20

Totale afgestoten zonne-energie – 76 t/m 78%

Verhouding zonlicht:
Reflectie van zonne-energie – 57%
Absorptie van zonne-energie – 33%
Transmissie van zonne-energie – 18%

Totale afgestoten zonne-energie – 59 t/m 60%

Verhouding zonlicht:
Reflectie van zonne-energie -37%
Absorptie van zonne-energie – 36%
Transmissie van zonne-energie – 33%

De voordelen

Montage door de experts van Premium signing

Ook voor montage van uw ecologische glasfolie bent u bij Premium signing aan het juiste adres. Het plakken van een isolerende raamfolie blijkt vaak lastiger dan het lijkt. Er zitten metaaldeeltjes in de folie verwerkt, waardoor ze enorm kreukgevoelig zijn. Als er eenmaal een kreuk in zit, krijgt u het er nooit meer uit. Onze specialisten werken met de beste gereedschappen en materialen, wat cruciaal is om de folie perfect op uw raam te krijgen.

Garantie bij montage – bij montage geniet u van 5-10 jaar garantie op de ecologische raamfolie, afhankelijk van het type raamfolie.

Inplannen Montage – houdt rekening met gemiddeld 5-10 werkdagen voor het inplannen voor een afspraak van de montage.

Vraag vrijblijvend een offerte aan – graag ontvangen wij de afmetingen en foto’s van de huidige situatie om van een passende offerte te kunnen zien. Lever deze gegevens aan bij het aanvragen van een offerte.