Bestelbus laten beletteren

Heb jij een bestelbus voor de zaak, of zelfs een wagenpark met bestelbussen? Maak gebruik van de volledige potentie van de bestelbus door hem te laten beletteren of bestickeren! Zo maak je op een makkelijke manier en overal waar je komt of waar de bestelbus staat reclame voor jouw onderneming.

Wij hebben al vele ondernemers geholpen met het bestickeren van verschillende type bestelbussen, denk hierbij aan de: Mercedes Benz Vito, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Renault Trafic en de Opel Vivaro.

Mogelijkheden bestelbus beletteren

Met Premium Signing kun jij jouw bestelbus voorzien van op maat gemaakte beletteringen en afbeeldingen, zodat jij jouw bus voorziet van reclame-uitingen. Je kunt alleen een (onder)deel van je bestelbus laten beplakken (deel wrap) of je bestelbus helemaal laten inpakken (full wrap). Denk aan het plaatsen van identieke afbeeldingen op beide zijkanten en een sticker met contactgegevens op de achterkant van jouw bestelbus. We ontwerpen deze stickers graag samen met jou. Ook hebben we veel ervaring met hoe het wél moet en hoe juist niet. Dit alles, naast de beste materialen die we gebruiken, draagt bij aan de kwaliteit die we leveren.

Tarieven autobelettering bestelbus

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Tarieven autobelettering personenauto

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Mogelijkheden personenauto beletteren

Met Premium Signing voorzie jij jouw personenauto van op maat gemaakte reclame-uitingen. Naast autobelettering, kun je ook kiezen voor een ‘wrap’ en jouw auto in zijn geheel laten beplakken of alleen voor een deel. Voor de belettering en wrap zijn allerlei soorten afbeeldingen mogelijk en alles wordt op maat geprint en gesneden. Doordat we vele jaren ervaring hebben in het vak van autobelettering en alleen de beste materialen gebruiken, leveren we gegarandeerd kwaliteit.

Logo belettering

Een logische keuze is om het logo van jouw onderneming op jouw bestelbus te plakken. Dit zorgt ervoor dat klanten dit symbool gaan koppelen aan jouw bedrijf en je gaan zien als een merk. Hoe vaker men jouw logo of bedrijfsnaam ziet, hoe eerder men aan je denkt wanneer ze jouw diensten nodig hebben. Uiteindelijk schept jouw beeldmerk zo vertrouwen bij de klant en dat helpt bij het krijgen van nieuwe opdrachten.

Vraag vrijblijvende offerte aan

full wrap

Wil je echt opvallen met jouw bestelbus? Kies dan voor een ‘full wrap’. Je beplakt dan je gehele bestelbus met een wrapfolie. We noemen dit ook wel ‘car wrapping’. Je kunt dan allerlei informatie delen. Het plakken van jouw logo, een afbeelding en contactgegevens op jouw bestelbus hoort daarbij. Deze waterbestendige full wrap beschermt jouw bestelbus tegen slechte weersomstandigheden. Maar wat nog belangrijker is; je krijgt een bestelbus zoals geen ander die heeft. Uniek, origineel en opvallend. Zo gaan klanten je zeker zien en herkennen onderweg.

Vraag vrijblijvende offerte aan

reflective belettering

Je kunt ook kiezen voor een reflecterende sticker. Jouw bestelbus valt dan ook ’s nachts op en ook bij mistig of slecht weer. Deze reflecterende sticker is gemaakt van een flexibel, hoogwaardig reflecterend vinyl folie dat licht reflecteert en waterbestendig is. Op deze manier trek je dag en nacht de aandacht op de weg en waar je geparkeerd staat ongeacht de weersomstandigheden. Met deze reflective belettering op jouw bestelbus moet je wel opvallen, dat kan niet anders.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Deze bestelbussen gingen je voor.