Bestelwagen laten beletteren

Een bestelwagen heeft veel lege oppervlaktes aan de buitenkant die perfect beplakt kunnen worden met opvallende reclame. Met deze bestelwagen belettering laat jij jezelf zien aan potentiële klanten. De mogelijkheden zijn enorm; niet alleen voor het communiceren van je logo, maar ook voor je bedrijfsnaam, contactgegevens en zelfs hele afbeeldingen! Dit kan op de zij-, voor- of achterkant van jouw bestelwagen, maar ook op de bovenkant. Zo maak je op een makkelijke manier reclame voor je onderneming overal waar je met je bestelwagen komt.

Wij hebben vele ondernemers al geholpen met opvallende reclame op hun bestelwagens, denk hierbij aan de: Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Renault Master, Iveco Daily en de Fiat Ducato.

Mogelijkheden bestelwagen beletteren

Met Premium Signing kun jij jouw bestelwagen voorzien van op maat gemaakte beletteringen en afbeeldingen. Je kunt alleen een (onder)deel van je bestelwagen laten beplakken (deel wrap) of je bestelwagen helemaal laten inpakken (full wrap). Denk aan het plaatsen van identieke afbeeldingen op beide zijkanten en een belettering met contactgegevens op de achterkant van jouw bestelwagen. We ontwerpen de belettering graag samen met jou. Ook hebben we veel ervaring met hoe het wél moet en hoe juist niet. Dit alles, naast de beste materialen die we gebruiken, draagt bij aan de kwaliteit die we leveren.

Tarieven autobelettering bestelwagen

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Tarieven autobelettering personenauto

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Mogelijkheden personenauto beletteren

Met Premium Signing voorzie jij jouw personenauto van op maat gemaakte reclame-uitingen. Naast autobelettering, kun je ook kiezen voor een ‘wrap’ en jouw auto in zijn geheel laten beplakken of alleen voor een deel. Voor de belettering en wrap zijn allerlei soorten afbeeldingen mogelijk en alles wordt op maat geprint en gesneden. Doordat we vele jaren ervaring hebben in het vak van autobelettering en alleen de beste materialen gebruiken, leveren we gegarandeerd kwaliteit.

Logo belettering

Een logische keuze is om het logo van jouw onderneming op jouw bestelwagen te plakken. Dit symbool zorgt ervoor dat klanten jouw logo gaan koppelen aan jouw bedrijf en je gaan zien als een merk. Het is simpel. Hoe vaker met jouw logo of bedrijfsnaam ziet, hoe eerder men aan je denkt wanneer je ze nodig hebben. Uiteindelijk schept jouw beeldmerk zo vertrouwen bij de klant en dat helpt bij het krijgen van nieuwe opdrachten.

Vraag vrijblijvende offerte aan

full wrap

Wil je echt opvallen met jouw Bestelwagen? Kies dan voor een ‘full wrap’. Je beplakt dan je gehele bestelwagen met een wrapfolie. We noemen dit ook wel ‘car wrapping’. Met car wrapping kun je allerlei informatie delen. Het plakken van jouw logo, een afbeelding en contactgegevens op jouw bestelwagen hoort daarbij. Deze waterbestendige full wrap beschermt jouw bestelwagen tegen slechte weersomstandigheden. Maar wat nog belangrijker is; je krijgt een bestelwagen zoals geen ander die heeft. Uniek, origineel en opvallend. Zo gaan klanten je zeker zien en herkennen onderweg.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Reflectieve belettering

Je kunt ook kiezen voor een reflecterende sticker. Jouw Bestelwagen valt dan ook ’s nachts op en ook bij mistig of slecht weer. Deze specifieke belettering is gemaakt van een flexibel, hoogwaardig reflecterend vinyl folie dat licht reflecteert en waterbestendig is. Op deze manier trek je dag en nacht de aandacht op de weg en waar je geparkeerd staat ongeacht de weersomstandigheden. Met deze reflecterende sticker op jouw bestelwagen moet je wel opvallen, dat kan niet anders.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Deze bestelwagens gingen je voor.