Bestelauto laten beletteren

Heb jij een zakelijke bestelauto, of een heel wagenpark met bestelauto’s? Het beletteren of bestickeren van jouw bestelauto is zeker de moeite waard! Waar je ook komt, zien potentiële klanten jouw logo, bedrijfsnaam en contactgegevens op jouw bestelauto. Ze weten dan direct met welke dienst(en) jij ze kan helpen. Makkelijker reclame maken kan bijna niet! Met het beletteren van jouw bestelauto vergroot je de zichtbaarheid van jouw onderneming en dat kan nieuwe opdrachten opleveren. Dat is nu eens handig, duidelijk en snel!

Wij hebben al vele ondernemers geholpen met het bestickeren van verschillende type bestelauto’s, denk hierbij aan de: Volkswagen Caddy, Fort Transit Connect, Mercedes-Benz Citan, Fiat Doblo en de Citroën Berlingo, 

Mogelijkheden besteauto beletteren

Met Premium Signing kun jij jouw bestelauto voorzien van op maat gemaakte beletteringen en afbeeldingen, zodat jouw bestelauto voorzien is van reclame-uitingen. Naast autobelettering, kun je de hele bestelauto laten beplakken of alleen een (onder)deel. Diverse afbeeldingen zijn mogelijk en we printen en snijden alles op maat. We hebben veel ervaring met het beletteren van bestelauto’s en we gebruiken alleen de beste materialen. Zo leveren we de kwaliteit die je nodig hebt.

Tarieven bestelauto personenauto

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Tarieven autobelettering personenauto

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Mogelijkheden personenauto beletteren

Met Premium Signing voorzie jij jouw personenauto van op maat gemaakte reclame-uitingen. Naast autobelettering, kun je ook kiezen voor een ‘wrap’ en jouw auto in zijn geheel laten beplakken of alleen voor een deel. Voor de belettering en wrap zijn allerlei soorten afbeeldingen mogelijk en alles wordt op maat geprint en gesneden. Doordat we vele jaren ervaring hebben in het vak van autobelettering en alleen de beste materialen gebruiken, leveren we gegarandeerd kwaliteit.

Logobelettering

Het is een slimme keuze om het logo van jouw onderneming op jouw bestelauto te plakken. Dit zorgt ervoor dat klanten dit symbool gaan koppelen aan jouw bedrijf en je gaan zien als een merk. Wanneer klanten vaker reclame met jouw logo zien, geeft dit een gevoel van herkenning. Zo draagt jouw beeldmerk uiteindelijk bij aan het scheppen van vertrouwen en dat helpt bij het binnenhalen van opdrachten.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Full wrap

Wil je het groots aanpakken en opvallen met jouw bestelauto? Kies dan voor een ‘full wrap’. Je beplakt dan jouw gehele bestelauto met een wrapfolie (car wrapping). Je kunt dan veel gegevens delen. Denk aan het plaatsen van het logo, een afbeelding en contactgegevens. Jouw bestelauto wordt niet alleen beschermd door deze waterbestendige full wrap, maar je creëert zo ook een opvallende nieuwe look. Zo ga je absoluut opvallen onderweg.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Refective belettering

Je kunt ook kiezen voor een reflecterende sticker. Je bestelauto valt dan ook ’s nachts op. Deze wrap is gemaakt van een flexibel, hoogwaardig reflecterend vinyl folie dat licht reflecteert en het is ook nog eens waterbestendig. Zo kun je dag en nacht de aandacht trekken op de parkeerplaats en onderweg ongeacht de weersomstandigheden. Met deze reflecterende sticker op de bestelauto gaan mensen je zeker te weten opmerken.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Deze bestelauto’s gingen je voor.