bakwagen laten beletteren

Bakwagen belettering nodig? Maak op een eenvoudige manier reclame door jouw bakwagens te beletteren! Je kunt jouw logo zichtbaar maken en je kunt ook een afbeelding en tekst erop laten plakken. Hiermee laat je zien welke diensten je levert en waar. Opvallende reclame zoals de belettering van jouw bakwagen, helpt om jouw bedrijf te promoten. Wanneer jouw bakwagen ergens geparkeerd staat of wanneer je onderweg bent, ziet men wat je voor ze kan doen.

Mogelijkheden bakwagen beletteren

Met Premium Signing kun jij jouw bakwagen voorzien van op maat gemaakte reclame-uitingen, door de bakwagen te voorzien van beletteringen en afbeeldingen. Naast bakwagen belettering kun je ook kiezen voor een ‘’wrap’’ en jouw bakwagen in zijn geheel te laten beplakken, of voor een deel. Ook als je bijvoorbeeld niet tevreden bent met de kleur van de bakwagen! Voor de belettering en wrap zijn allerlei soorten afbeeldingen mogelijk en alles wordt op maat geprint en gesneden. We hebben vele jaren ervaring in het vak van autobelettering en we gebruiken alleen de beste materialen, zodat we zeker te weten kwaliteit leveren.

Tarieven autobelettering bakwagen

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Tarieven autobelettering personenauto

Prijsindicatie – excl. btw
€ v/a 200,-

Offerte aanvragen

Mogelijkheden personenauto beletteren

Met Premium Signing voorzie jij jouw personenauto van op maat gemaakte reclame-uitingen. Naast autobelettering, kun je ook kiezen voor een ‘wrap’ en jouw auto in zijn geheel laten beplakken of alleen voor een deel. Voor de belettering en wrap zijn allerlei soorten afbeeldingen mogelijk en alles wordt op maat geprint en gesneden. Doordat we vele jaren ervaring hebben in het vak van autobelettering en alleen de beste materialen gebruiken, leveren we gegarandeerd kwaliteit.

Logo belettering

Je kunt ervoor kiezen om alleen het logo van jouw onderneming op jouw bakwagen zichtbaar te maken. Jouw logo is het beeldmerk waaraan potentiële klanten je herkennen. Wel zo slim om minimaal deze afbeelding op jouw bakwagen te zetten. Het helpt namelijk bij het vergroten van jouw merkbekendheid. Hoe vaker men jouw logo ziet, hoe meer vertrouwen het geeft. Dit vergroot dan weer de kans dat men aan jouw onderneming denkt wanneer ze de dienst nodig hebben die jij ook levert.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Deel wrap

Wil je alleen een deel of juist alleen een onderdeel van jouw bakwagen laten beletteren? Ga dan voor een ‘deel wrap’. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen de zijkant, achterkant of dak van je auto te laten beletteren met jouw logo, afbeelding of een tekst. Alles wat gelakt is, kun je in principe laten beplakken met een deel wrap.

Vraag vrijblijvende offerte aan

full wrap

Wil je met jouw bakwagen nu echt een de aandacht trekken of deze er compleet anders uit laten zien? Pak het dan veel groter aan. Ga voor een ‘full wrap’ en laat jouw bakwagen in zijn geheel inpakken met een wrapfolie (car wrapping). Je bakwagen ziet er dan absoluut anders uit en de laklaag van jouw bakwagen wordt dan ook nog eens beschermd door de geplakte wrap.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Reflectieve belettering

Wil je de bakwagen er helemaal blits uit laten zien? Wat dacht je van een reflecterende sticker? Jouw bakwagen valt dan ook op in het donker. De reflective sticker is een flexibel, hoogwaardig reflecterend vinyl folie dat licht reflecteert en het is waterbestendig. Jouw bakwagen valt dan dag en nacht op. Wel zo handig in een land zoals Nederland met zo veel grijze dagen in het jaar.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Deze bakwagens gingen u voor.

Design meeting

Afspraak maken

Wij bellen u om een afspraak te plannen.