Paint Protection Film

Voorkom krassen, slijtage en andere vormen van schade met een extra paint protection film-laag op uw lak. Of u nou uw auto, motor of boot wilt beschermen, onze specialisten staan klaar voor advies en het vakkundig aanbrengen van de lakbeschermingsfolie.

Autolak bescherming voorkomt schade!

Een lakbeschermingsfolie, in de volksmond ook wel steenslag folie genoemd, heeft één primaire taak: het oppervlak beschermen waar het wordt aangebracht. Deze onzichtbare autolak bescherming kan op verschillende delen van de auto worden geplaatst, zoals de motorkap of deuren. Eenmaal aangebracht, is je lak volledig beschermt! PPF is een transparante, polyurethaan beschermingslaag voor jouw auto en heeft verschillende voordelen.

Design meeting

Afspraak maken

Wij bellen u om een afspraak te plannen.

Design meeting

Afspraak maken

Wij bellen u om een afspraak te plannen.

Voordelen Paint Protection Film

 • Glashelder
 • Nagenoeg ontzichtbaar
 • Super glad en glanzend zoals autolak
 • Zelfhelende eigenschappen; krassen verdwijnen vanzelf
 • Beschermt tegen steenslag
 • Beschermt tegen krassen
 • Beschermt tegen UV-blootstelling
 • Beschermt tegen zout
 • Beschermt tegen zure regen
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Vergeelt niet
 • Verwijderbaar
 • Levenslange garantie

Montage door echte specialisten

Een correcte installatie is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de gewenste onderdelen van de auto goed worden beschermt. Het aanbrengen van een autolak beschermfolie lijkt een gemakkelijke taak, maar de praktijk leert toch anders. Hoe gaat Premium Signing in zijn werk?

Onze specialisten snijden de folie op maat, zodat het perfect op elk gewenst onderdeel van de auto past. Dit zorgt ervoor dat alle randen bedekt zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele krassen.

Vuil en andere deeltjes kunnen tijdens het installatieproces gemakkelijk op de lijm blijven plakken. Daarom zorgen wij er eerst voor dat het buitenoppervlak grondig gereinigd wordt. Als wij dit niet doen, zijn deeltjes vuil onder het folie vast komen te zitten gemakkelijk waarneembaar.

Wij gebruiken slechts te beste materialen voor uw voertuig. Daarom werkt Premium Signing uitsluitend met Premium Shield paint protection film. Dit is een vooruitstrevende folie ontwikkeld voor de high-end automotive en OEM industrie.

Onze specialisten monteren de paint protection film op uw voertuig met oog op detail. Dit verkleint het risico op zichtbare gebreken als luchtbellen, onjuiste uitlijning en andere oneffenheden!

Toch is het niet mogelijk om oneffenheden voor 100% te voorkomen. Daarom lopen we bij oplevering de PPF-laag samen na om eventuele oneffenheden op te sporen en waar nodig te herstellen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Deze auto’s werden al voorzien van PPF:

Audi S5 / Black Gloss Pff Dakwrap

Veelgestelde vragen:

Lakbeschermingsfolie is een professioneel aangebracht product dat een extra huid vormt tegen verschillende elementen en uw lakwerk. Het beschermt tegen steenslag, houdt vocht buiten en is gemakkelijk schoon te maken.

Wij installeren de PPF folie met 10 jaar garantie op alle ppf soorten, met uitzondering van de elite sh variant; hier zit levenslange garantie op.

Ppf kan de lak niet beschadigen mits het geïnstalleerd word door een vakkundige monteur.

Bestaande lakschades als steenslag, afval in de blanke lak, krassen en slecht uitgelijnde carrosseriepanelen zijn de voornaamste oorzaak van oneffenheden in de lak. Hoewel PPF het voertuig beschermt, heeft het ook de neiging om deze bestaande gebreken te vergroten.